Online stresstest

Vi tilbyder en online stresstest til alle de virksomheder der har en samarbejdskontrakt med StressCompagniet. Stresstestene laves online og er udarbejdet af vores partner IPA Nordic.

Hvad er en online stresstest?

Vores online stresstest, som tager cirka fem minutter at gennemføre, tilbyder en effektiv løsning for at måle stressniveauet hos dine medarbejdere. Vores test giver en dybdegående analyse, der hjælper med at identificere medarbejdere med potentielt forhøjet stressniveau.

Efter testen udsender vi en tidlig advarsel til de relevante medarbejdere, hvilket indikerer et behov for øjeblikkelig opmærksomhed på deres mentale sundhed. I disse tilfælde anbefaler vi, at de pågældende medarbejdere kontakter Stresskompagniet for at få professionel stresscoaching.

Denne proaktive tilgang sikrer ikke blot medarbejdernes velvære, men beskytter også virksomhedens produktivitet og arbejdsmiljø. Invester i dine medarbejderes sundhed ved at implementere vores online stresstest som en del af dit arbejdsmiljøprogram.

Hvorfor en online stresstest?

I modsætning til det traditionelle forløb, hvor en læge skal vurdere og eventuelt sygemelde en medarbejder på grund af stress, tilbyder vores online stresstest en mere øjeblikkelig og lettilgængelig løsning. Den traditionelle metode kan være lang og kostbar, ofte resulterende i mange måneders fravær, der belaster både medarbejderen og virksomheden.

Vores online stresstest er designet til at gribe ind, før stressniveauet når et kritisk punkt, der kræver langtidssygemelding. Ved at anvende regelmæssige screeninger – planlagte eller på anmodning fra medarbejderen selv, når de føler sig pressede – kan vi hurtigt identificere og adressere de første tegn på stress. Dette muliggør en proaktiv tilgang, hvor medarbejdere, der viser tegn på stress, anbefales at kontakte Stresskompagniet for professionel rådgivning og coaching.

Denne fremgangsmåde sikrer ikke alene medarbejdernes mentale sundhed, men også virksomhedens overordnede velbefindende og produktivitet. Ved at tage tidlige skridt mod stresshåndtering kan vi forhindre de omkostninger og udfordringer, der følger med langvarige sygemeldinger.